Beställnings- och avtalsvillkor

Tjänsten tillhandahålls av Online Revenue Oy (FI22117920).

Beställningar levereras vanligtvis inom 5 arbetsdagar. Om din beställning dröjer eller om du har frågor om din beställning, vänligen kontakta kundtjänst på kundservice@pungkungen.se.

1 ÅRS PRODUKTGARANTI

Trimmern kommer med en 1 års garanti. Om den går sönder eller inte längre håller laddningen kan du skicka tillbaka den till oss så ersätter vi den. Garantin täcker inte normalt slitage eller skador som orsakats av olyckor (t.ex. nedfall) eller felaktig användning.

Garantin täcker inte klipp/skärhuvudet. Klipp/skärhuvudet är medvetet skonsamt. Det är normalt att det keramiska klipp/skärhuvudet blir slött efter mer än 3 månaders användning. Vi rekommenderar att du beställer extra klipp/skärhuvuden tillsammans med din trimmer. Om klipp/skärhuvudet blir slött eller går sönder inom 3 månader, skicka oss en bild och vi skickar dig ett nytt utan kostnad.

nöjdhetsgaranti

Om du inte är nöjd med trimmern, låt oss veta inom 14 dagar efter att du mottagit din beställning. Du har rätt att returnera trimmern utan kostnad. Vi återbetalar din betalning. Nöjd-kund-garantin gäller endast om beställningen inkluderar en PungBlad™. Vi återbetalar högst en trimmer och ett reservblad per kund.

För garantifrågor, kontakta kundservice@pungkungen.se.

AVBOKNINGSPOLICY

Avbokningar och returer måste rapporteras skriftligen till kundservice@pungkungen.se. Returer måste göras inom 14 dagar efter att ha mottagit beställningen.

Returnera produkter till:
Nyytit.fi c/o 3PL Uusimaa
Juurakkotie 4, ovi 1
01510 Vantaa
Finland
Postens returkod: 633917

Av hygienskäl gäller returpolicyn endast för säljbara och oöppnade produktförpackningar.

Packa den returnerade produkten noggrant för att förhindra skador under transporten. Vi inspekterar de returnerade produkterna vid ankomst till vårt lager. Vi återbetalar betalningen för den returnerade produkten i godkänt skick inom 14 dagar.

Kunden ansvarar för kostnaderna för att returnera produkten (5,58 € + moms).

Om kundens beställning var över €40 och de var berättigade till gratis frakt och hantering, debiterar vi frakt- och hanteringsavgifterna (€8,42 + moms) i efterhand om ordervärdet sjunker under det beloppet efter returen.

Observera att det att inte hämta ut ett paket inte är detsamma som att avboka och returnera en beställning. För ej uthämtade paket debiterar vi €20 + moms. Vi kan inte garantera återbetalning av beställningens betalning om kunden inte meddelar oss om det ej uthämtade paketet.

Om produkten returneras mer än 14 dagar efter mottagandet av leveransen eller om produkten inte längre är i säljbart skick eftersom försäljningsförpackningen har öppnats eller produkten har använts, kommer produkten att returneras till kunden. Kunden kommer att debiteras för frakt- och hanteringsavgifterna (€20 + moms) som uppkommit på grund av den icke-konforma returen. Genom att returnera produkter godkänner du dessa returvillkor.

RÄTTSLIGA ÅTGÄRDER OCH KLAGOMÅL

För frågor relaterade till beställningar och produkter, kontakta kundservice@pungkungen.se.

Om problemet inte kan lösas kan du kontakta den finska konsumenttvistnämnden: Hämeentie 3, PB 306, 00531 Helsingfors, tel. 029 566 5200. Detaljerade anvisningar för att lämna in ett klagomål finns på KKV:s webbplats.

ANSVARSFRISKRIVNING

Vi har utformat vår trimmer för att vara så säker som möjligt. Vi ansvarar dock inte för eventuella skador eller skador som den kan orsaka. Följ instruktionerna som finns i avsnittet ”Trimmertips” på vår hemsida.

KUNDINFORMATION

All kundinformation behandlas konfidentiellt och lagras säkert. Vi använder kunddata främst för kommunikationsändamål. Kundinformation säljs inte till andra företag. Genom att göra en beställning samtycker du till att emellanåt ta emot kampanjerbjudanden och uppdateringar om våra produkter och abonnentförmåner. Om du inte vill ta emot dessa meddelanden, vänligen meddela oss på kundservice@pungkungen.se.

AVTALSTRANSFER

Online Revenue Oy har rätt att överföra detta avtal, helt eller delvis, till en tredje part. Kunden har inte en motsvarande rätt.

Avtals giltighet och ändringar av villkor

Dessa användarvillkor gäller tills vidare. Online Revenue Oy förbehåller sig rätten att ensidigt ändra dessa villkor när som helst. Kunden förväntas godkänna eventuella ändringar i användarvillkoren som görs under kundrelationen.

SEKRETESS- OCH KAKPOLICY

Genom att lägga en beställning godkänner du vår sekretesspolicy och användning av kakor.