Tröstande Puder
för Dina Bollar

Känn oöverträffad mjukhet

Trippelverkande skydd

Känn dig fräsch och dofta gott över hela kroppen! Pungkungens Pungpuder kyler, håller dig torr och skämmer bort din hud. Särskilt framtaget för pungen och ljumskeområdet, men med dess fantastiska doft och fuktighetsreducerande ingredienser är det också utmärkt som deodorant för armhålorna.

Pungkungens Pungpuder är utformat för din huds behov. Noggranna laboratorietester och ett dermatologiskt test, utfört under överinseende av en dermatolog med 22 deltagare, garanterar att pudret fungerar och även passar för den mest känsliga huden.

Inte bara för mäns privata områden, pudret passar också för kvinnor, till exempel för att förebygga svett under brösten. Beställ nu och njut av oöverträffad hudmjukhet!

Drömmarnas Puder

Njut av silkeslen hud och en uppfriskande citrusdoft.

 • Högkvalitativa och effektiva ingredienser
 • Minskar svettning och lukt
 • Hjälper till att skydda mot skav och irritation
 • Lugnar huden. Fräsch, kylande känsla. Omedelbar lindring för kliande eller på annat sätt irriterad hud.
 • Återfuktar och håller huden hälsosam, skapar överlägsen skydd på hudens yta.
 • Dermatologiskt testat. Inga djurförsök!
 • En maskulin doft som kvinnor älskar! Kan också användas som deodorant för armhålorna.
 • Lämpligt för daglig användning eller efter rakning!

Alternativ för en deodorant

Pungkungens Pungpuder bär doften av en självsäker, karismatisk och sportig man. Doften är lätt och sofistikerad.

Den påminner om en vårvandring genom en medelhavscitrusträdgård, vibrerande i gult-gröna nyanser, där vita blommor, rosor och citrongräs blomstrar. I bakgrunden finns subtila antydningar av kryddor och en färsk-söt ton av tuggummi.

Det är som en blandning av D&G Light Blue Intense, Versaces Dylan Blue och Paco Rabannes Invictus. Detta är en doft ingen kvinna kan motstå.

Ersätt din deodorant med Pungkungens Pungpuder – det håller dina armhålor torrare och känns lena.

Kvalitetsingredienser

Noggrant utvalda ingredienser garanterar pudrets effektivitet och dess kompatibilitet med även den mest känsliga huden.

Talk

Kosmetiskt klassat och laboratorietestat talk utgör grunden för pudret. Talk erbjuder många fördelar:

 • Absorberar fukt: Det är utmärkt på att minska fuktighet och förebygga utslag, vilket gör det särskilt användbart i varma och fuktiga hudveck.
 • Lugnar huden: Talkpulver lugnar torr hud och behandlar utslag och irritation.
 • Skydd mot skav: Det hjälper till att skydda huden från skav och irritation.
 • Fräschör: Talk lämnar huden med en känsla av att vara fräsch och ren.
 • Absorberar olja: För oljig hud kan talk absorbera överskottsolja, minska glans och ge en matt finish.

6% zink och magnesium

Pungpuder innehåller mer zink än nästan alla andra pudrar som finns tillgängliga. Zink och magnesium lugnar irriterad hud och används ofta i produkter som blöjeksemkrämer.

 • Zinkoxid och magnesium kan minska inflammation och rodnad, vilket gör dem fördelaktiga för känslig hud.
 • Zinkoxid balanserar oljeproduktionen, vilket är till hjälp för personer med oljig hud.
 • Zinkoxid hjälper till att bibehålla hudens fuktbalans.
 • Magnesiumkarbonat hjälper till att bibehålla hudens pH-balans.
 • Zinkoxid och magnesiumkarbonat har en lugnande effekt på huden.

1% Aloe vera, mentol och arganolja

1% aloe vera, en antydan av mentol och argania spinosa kärnolja arbetar tillsammans för att kontrollera bakterier och lugna huden.

 • Aloe vera och arganolja är utmärkta återfuktare för torr och flagande hud.
 • Mentol och aloe vera ger en svalkande och lugnande känsla vid applicering på huden.
 • Mentol och aloe vera kan hjälpa till att lindra klåda och irritation på huden.
 • Aloe vera innehåller föreningar som aloin och lektiner, vilka har antiinflammatoriska egenskaper, minskar rodnad och svullnad.
 • Aloe vera och arganolja är rika på flera antioxidanter och vitaminer, inklusive vitamin C, E och beta-karoten.
 • Aloe vera och arganoljas antimikrobiella egenskaper kan lugna inflammation.

Alla ingredienser: Talc, Zinc Oxide, Magnesium Carbonate, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Parfum, Menthol, Allantoin, Argania Spinosa Kernel Oil, Linalool, Benzyl Salicylate, Coumarin, Citronellol, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Citral, Eugenol, Geraniol

Recensioner

”Fantastisk produkt. Rekommenderas starkt.”

– Satu

”Jag anser att er produkt lever upp till sina löften, mycket effektiv för sitt avsedda syfte, plus att den sofistikerade doften bidrar till en känsla av självsäkerhet, en ren tia. Tack.”

– Kari

”Den är effektiv redan från start. Eliminerar obehagliga dofter och har en mild doft. Irriterar inte huden utan vårdar den.”

– Hannu

Förebygg Klåda och Svettning i Underlivet

Utvecklingen av Pungpuder drevs av en önskan att förbättra komforten för mäns underliv. Män, med mer ”utrustning” på detta område, löper större risk för tillstånd som ljumsksvamp*.

Under träning gnids insidorna av låren mot varandra och bollarna svettas. Detta kan lätt leda till irriterade ljumskar och kliande underliv. För dem som sitter mycket är situationen inte bättre.

Kontinuerlig fukt och friktion kan leda till kroniska problem såsom bakteriella och svampinfektioner i underlivet.

Pungpuder är ett enkelt och billigt sätt att förhindra skavsår och ljumsksvamp, samt behandla den resulterande klådan och rodnaden.

Det kosmetiskt klassade talket i pudret minimerar skav och absorberar fukt. Healthline rekommenderar också användningen av talk*. Det, tillsammans med övriga ingredienser, lugnar irriterad hud och minskar överlevnadschanserna för bakterier och jäst.

Skämmer Bort Allas Hud

Pungpuder är ett utmärkt tillägg till allas dagliga hudvårdsrutin. Du kan använda pudret på hela kroppen, men det är särskilt effektivt för hudveck och intimområden, inklusive underlivet.

För idrottare ger det fräschhet och skydd mot skav under löpning, cykling och kampsport. Om du planerar en semester eller ska ut och vandra, är Pungpuder en utmärkt resekamrat.

Spelare och kontorsarbetare kommer att uppskatta pudrets lugnande effekt, som möjliggör längre sittande utan obehag av svett i underlivet.

Yrkesarbetare kommer att finna pudrets förmåga att bibehålla torrhet och dess fräscha doft ovärderlig, särskilt i underlivet.

För singlar ökar det självförtroendet för de där speciella stunderna — överraska din partner med en fräsch kropp efter en utekväll, inklusive ett fräscht underliv.

Kvinnor uppskattar alla samma fördelar som män med pudret. Det är också effektivt för att förhindra svett under brösten och hålla armhålorna fräscha och luktfria, samt bidrar till ett fräscht underliv.

Upplev en fantastisk känsla efter rakning eller användning av Pungkungens trimmer!

Ett Ord Från VD:n

Lite mer än ett år sedan vi lanserade vår första trimmer är vi glada att kunna utöka vårt sortiment för att tillgodose en ännu bredare kundkrets.

Jag har personligen övervakat hela konceptet, produktionskedjan och testningen av Pungpudret fram till den första satsen. Jag lovar att ni inte kommer att bli besvikna!

Om ni har några frågor, tveka inte att kontakta oss på kundservice@pungkungen.se.

Observera att Pungpuder inte klassificeras som ett läkemedel. Därför kan vi inte påstå att det botar några sjukdomar. Men om du använder pudret för klåda eller symptomatisk hud och inte ser någon förbättring, rekommenderar vi att du söker läkarrådgivning.

Glöm inte att utforska våra andra produkter, som Pungkungens trimmern — en favorit bland tusentals män. För bästa upplevelse rekommenderar vi att använda Pungpuder efter varje trimningssession.

– Niko Viitala